Info om forbrukslån fra Real Finans

SØKNADSSKJEMA
Annonselenke
Effektiv rente 15,8%, kr. 65 000, o/5 år, Kostnad 27 354, Totalt: 92 354,-

Effektiv rente:8,46%
Lånebeløp:5 000 – 500 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Inntektskrav:180 000
Krav alder:23 år

Om Real Finans

Real Finans er en av flere lånemeglere som springer ut fra Folkelånet Telefinans AS, et av de eldste og største selskapene innen denne nisjen. Fokuset til disse selskapene er ene og alene forbrukerfinansiering, herunder forbrukslån uten sikkerhet, minilån, lån til refinansiering og brukskreditter.

Det som avgjør om en lånemegler er god eller dårlig, avhenger først og fremst på hvilke banker de samarbeider med. Lånetypene og betingelsene de skaffer tilbud på og antallet banker og tilbud er også viktig. Her er Real Finans blant de bedre i Norge. Søker du om lån gjennom dette selskapet, får du normalt rundt ti forskjellige lånetilbud fra ulike banker. Antallet partnere er mye lavere enn hva andre meglere kan skilte med. Hos Aconto blir f.eks søknaden din videresendt til 17 ulike banker og finansforetak.

Lånemuligheter

Du kan søke om forbrukslån på nær sagt alle størrelser, og fra 5 000 kroner og opp til 500 000 kroner.

Lånene krever ikke at du stiller med pantesikkerhet av noe slag. Enkelte av de mange bankene som Real Finans representerer, har enten høyere minstelån (mer enn 5 000 kroner), og/eller lavere maksimumslån (mindre enn 500 000 kroner).

Det betyr at om du for eksempel søker om et lån på 5 000 kroner eller over 400 000 kroner, vil antallet tilbud du mottar være lavere enn ti, men du får fortsatt nok å velge i.

Høye lånesummer gir deg muligheten for lave avdrag, da maksimal lånetid er 15 år. Du kan innfri lånet før tiden, uten at det medfører ekstra gebyrkostnader for dette.

Fordi Real Finans innhenter tilbud fra blant annet DNB og Komplett Bank, har du her også muligheten til å skaffe deg en brukskreditt (kalles også kontokreditt eller fleksibelt lån). Disse er på henholdsvis 300 000 kroner eller 500 000 kroner. En kreditt vil si at du ikke har et bestemt antall år for tilbakebetaling, men gjør opp av eventuell benyttet kreditt når det passer deg.

Bankene som har disse produktene, krever at du betaler påløpte renter hver måned, samt en (lav) prosent av den kreditten du eventuelt har benyttet.

Rentebetingelser og andre kostnader

Rentebetingelsene på både forbrukslån og brukskreditt fastsettes på individuelt grunnlag, der hver søkers kredittscore og betalingsevne bestemmer hvilke nominelle renter søkeren får. Dermed vil rentene variere både i forhold til dette, samt mellom bankenes forskjellige tilbud.

De laveste nominelle rentene er i dag på 7,9%, mens de høyeste beveger seg mot 20-tallet hos flere av bankene. Dine rentetilbud vil du se når du mottar de inntil ti forskjellige tilbudene. Etableringsgebyret på 950 kroner, og terminomkostningene, kommer i tillegg. Hos noen banker bortfaller termingebyret dersom du velger å betale med eFaktura.

Fordeler

Du får mange rentetilbud basert på kun én søknad når du bruker lånemeglere som Real Finans.

Stort sett alle tilbudene kommer fra de største og mest brukte bankene, noe som gir deg et godt sammenligningsgrunnlag, og god variasjon i lånestørrelser. Samtlige banker er også av de som har de mest gunstige rentene, og inkluderer for eksempel ingen av finansselskapene som tilbyr dyre smålån.

Real Finans er ellers et godt valg for de som vil refinansiere, og du har muligheten til å søke sammen med en medlåner. Vår erfaring er at Real Finans sørger for at tilbudene fra bankene kommer raskt (samme dag du søker), og enkelte av de i løpet av bare noen minutter.

Ulemper

Selve tjenestene til Real Finans er det ingenting å utsette på, og heller ikke på hvilke banker de har valgt å samarbeide med. Det eneste vi savner er litt mer informasjon på nettsidene til lånemegleren, blant annet om hvilke krav det stilles til søkeren.

Fordeler

– Over 10 lånetilbud
– Alle lånesummer
– Mulighet for gode renter
– Mulighet for medlåner
– Lån til refinansiering

Ulemper

– Lite informasjon på nettsiden

Krav til søker

Søker du om lån gjennom Real Finans, må du ha fylt 23 år.

Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker, og inntekten må være på minst 180 kroner.

Søkeren må ellers være norsk, eller ha registrert adresse i Norge (minimum 3 år).

Annet

Tjenestene til en lånemegler som Real Finans er alltid gratis, og alle tilbudene du mottar er uforpliktende.

At lånet kommer via en megler, endrer ikke på rettighetene du har slik nedfelt i Finansavtaleloven eller Angrerettloven. Lånemeglerens har ikke noe ansvar for selve lånet, dersom du aksepterer et av tilbudene. Alle henvendelser vedrørende en inngått låneavtale, skal derfor rettes til den banken du lånte hos.

Du kan søke om kredittkort gjennom Real Finans. På samme vis som om du søker om et forbrukslån, vil du da få flere tilbud å velge i fra forskjellige banker.

SØKNADSSKJEMA
Annonselenke

Meny