Info om forbrukslån fra Telefinans

SØKNADSSKJEMA
Annonselenke
Effektiv rente 15,80%, kr. 65 000,- o/5 år, Kostnad kr. 27 354, Totalt: 92 354,-

Effektiv rente:8,46%
Lånebeløp:5 000 – 500 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Inntektskrav:180 000
Krav alder:23

Om Telefinans

Lånemegleren Folkelånet Telefinans AS (heretter ”Telefinans”) er blant de eldste og største agentene for forbrukslån uten sikkerhet.

Selskapet har hjulpet lånesøkere med å finne gode lånetilbud siden 1985, og samarbeider i dag med over 15 banker. Bankene inkluderer de fleste av de som tilbyr store lånesummer, inklusive Easybank og Santander Consumer Bank.

Det er mulig å søke om brukskreditt gjennom denne megleren, fra banker som DNB og Komplett Bank. Telefinans formidler også kredittkort, og er i tillegg et naturlig valg for de som trenger å refinansiere annen gjeld.

Lånemuligheter

Gjennom sitt brede nettverk av samarbeidende banker, kan Telefinans by på alle slags forbrukslån uten sikkerhet. Det er vanlig at søkeren mottar over ti forskjellige tilbud når de bruker denne lånemegleren, med mindre bankene gir avslag på søknaden. Per i dag er høyeste grense oppgitt til 500 000 kroner, men dette endres nok oppover til 600 000 kroner snart, i og med at Bank Norwegian inngår i porteføljen. Enkelte banker har lavere lånegrenser, og antallet tilbud du vil motta begrenses av nettopp dette.

Den maksimale lånetiden er 15 år hos de fleste bankene med lån på en halv million, mens de med lånegrenser på rundt 300 000 kroner gjerne har 10 eller 12 år som lengste tilbakebetalingstid.

Du kan også få innvilget brukskreditter gjennom Telefinans (kalles også fleksibelt lån eller kontokreditt). Disse kredittene får du som nevnt innledningsvis fra DNB og Komplett Bank, og har forskjellige betingelser og kredittgrenser. Kreditten hos DNB er på 300 000 kroner, mens Komplett Bank lar deg disponere inntil 500 000 kroner.

Rentebetingelser og andre kostnader

De laveste rentene på et usikret forbrukslån, formidlet av Telefinans, er per i dag 7,9% nominelt.

Slike lave renter gis til søkere med best kredittscore, og for høye lånesummer. Lavere smålån og dårligere kredittscore betyr høyere nominelle renter i nesten alle banker (rentetilbudene fastsettes etter at du er kredittvurdert).

Etableringsgebyret er 950 kroner, og inngår sammen med eventuelle terminomkostninger når effektiv rente beregnes.

Fordeler

Telefinans innhenter svært mange tilbud på forbrukslån, i tillegg til at lånespekteret er fulldekkende. Dette gir søkeren en rask mulighet til å få oversikt over hvilket lån som er det billigste.

Lånestørrelsene og flere konkurrerende banker gjør også at her er det gode muligheter for å få refinansiert med gode betingelser. De fleste bankene som Telefinans samarbeider med, gir deg mulighet til å ta opp lånet sammen med en medlåner.

Du får svar på søknaden samme dag du sendte den inn, og vanligvis fra samtlige banker. Utbetalingen av lån går også raskt, alt ettersom hvilken banks tilbud du valgte til slutt.

Ulemper

Denne lånemegleren er blant de bedre på de fleste kriterier, og vi finner ikke noe spesielt negativt å utsette på Telefinans.

Fordeler

– Innhenter mange lånetilbud
– Alle lånestørrelser
– Rask søknadsbehandling og utbetaling av lån
– Mulighet for medsøker
– Egner seg for refinansiering

Ulemper

– Ingen bemerkninger

Krav til søker

Søkere om forbrukslån som formidles gjennom Telefinans, må være 23 år og ha en fast årsinntekt på minst 180 000 kroner før skatt.

Videre må søkeren ha hatt adresse i Folkeregisteret i minst de siste tre årene, samt ikke være registrert med betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Annet

Telefinans formidler ikke bare forbrukslån, smålån og lån til refinansiering, men også noen av markedets mest populære kredittkort. Dette kan du søke om på samme vis som lån, og du vil vanligvis motta tilbud fra flere kredittselskap og banker, dersom du er kvalifisert.

På Telefinans sine nettsider finner du en blogg med tips innen økonomi, samt beskrivelser av hver enkelt bank lånemegleren samarbeider med.

SØKNADSSKJEMA
Annonselenke

Meny