Axo Finans


Annonselenke

Effektiv rente 13,70%,kr.100 000,-o/5 år, Kost.kr.35 858, Totalt:kr.135 858,-

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:Fra 5,00%
Lånebeløp:10 000 - 600 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 20 år
Inntektskrav:N/A
Krav alder:20

Kontakt:

Telefon: 22 86 74 00

Adresse: St. Olavs gate 28, 0166 Oslo

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.30 – 20.00 

Lørdag – Søndag 10.00 – 16.00

Nettsted: https://www.axofinans.no

Forbrukslån fra Axo Finans

Axo Finans er en av flere låneformidlere som har etablert seg på det norske markedet. Selskapet har siden 2008 hjulpet nordmenn med å sammenligne forbrukslån fra flere ulike banker.

Axo Finans er ikke en bank i ordets rette forstand. De omtaler seg som en finansagent, noe som betyr at de hjelper nordmenn med å velge riktig bank når man søker lån.

Forretningsmodellen går ut på å være et trygt og godt bindeledd mellom låntaker og långiver for å sikre alles interesser.

Hvis du har behov for å få søknaden behandlet av flere banker vil Axo være et solid alternativ. I skrivende stund jobber de med hele 25 banker – blant annet Bank Norwegian, Gjensidige og Santander.

Axo Finans har mer enn ti års erfaring med å hjelpe nordmenn å søke forbrukslån, refinansieringslån og billån. De oppgir at rundt 95 % av kundene sine er meget godt fornøyde. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo.

Lånemuligheter

Axo Finans har en veldig enkel og brukervennlig nettside. Forsiden består av et skjema hvor låntakeren skal fylle ut informasjon om lånet samt om seg selv.

Du kan søke om forbrukslån på mellom 10 000 og 600 000 kr. Nettsiden vil automatisk generere et terminbeløp som viser hvor mye du mest sannsynligvis vil måtte betale i avdrag hver måned.

Du vil også kunne angi hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Riktignok er det opp til bankene å velge hvilken nedbetalingsplan de mener er riktig for deg. Dette vil komme godt frem når du mottar lånetilbudene.

Axo har ikke særlig mange begrensninger. Hvis det eventuelt skulle komme noen begrensninger på lånet ditt, så vil det komme tydelig frem i de tilbudene du får presentert om et par dager. Bankene setter reglene og begrensningene. Axo bare videreformidler dem.

Rentebetingelser og andre kostnader med lånet

Det koster ingenting å benytte seg av Axos tjenester. Det er både helt uforpliktende og gratis. Til tross for at en låneformidler utgjør en viktig del av søknadsprosessen, så vil aldri du som låntaker bli økonomisk ansvarlig for den jobben de gjør.

Du har derfor ingenting å tape på å sende inn en søknad og la en låneagent gjøre jobben for deg.

Sannsynligheten er stor for at minst èn av bankene tilbyr deg lån. Lånets rente- og gebyrkostnader vil være avhengig av bankenes betingelser.

Axo Finans har i utgangspunktet ikke noen makt over det kostnadsnivået som foreligger på de lånene du får tilbud om.

Den laveste renten som er mulig å oppnå hos samarbeidsbankene er 5,00%.

Dette er kun et veiledende eksempel, og rentenivået vil justeres etter hvor mye penger du låner, hvor lang nedbetalingstid du ønsker samt gjeldsgraden din.

Etableringsgebyret og termingebyrene er i stor grad med på å bestemme lånets totalkostnad.

Fordeler

Sannsynligheten for å få innvilget forbrukslån økes betraktelig når man tar i bruk en låneagent. Det samme gjør sannsynligheten for å få et forbrukslån med gode økonomiske betingelser.

I tillegg samarbeider Axo Finans med noen av de sterkeste merkevarene i bransjen. Hvis flere banker skulle gi deg et lånetilbud vil du ha et godt sammenligningsgrunnlag i løpet av et par timer.

Det er også et stort pluss at du kan søke om lån på mellom 10 000 og inntil 600 000 kr.

Ulemper

Det er veldig vanskelig å finne noen store ulemper ved å bruke Axo for å søke forbrukslån.

Den største begrensningen er nok aldersgrensen på 20 år. Dette ekskluderer blant annet en rekke yngre lånesøkere, uten at det nødvendigvis kan kalles en ulempe.

Fordeler

– Samarbeider med Norges største forbruksbanker
– Du kan få lånetilbud fra opptil 25 banker
– Kan søke lån på mellom 10 000 og 600 000 kroner
– Enkel og effektiv søknadsprosess
– Alle søknader er gratis og uforpliktende
– Personlig kundeservice åpen hver eneste dag, inkludert helger.

Ulemper

– Det er ingen garanti for at du får et lånetilbud.

Krav til søker

Axo Finans oppgir kun tre søkekriterier på nettsidene sin;

  • Først og fremst skal man ha fylt 20 år for å søke forbrukslån.
  • I tillegg skal man ha en registrert inntekt. Det er i utgangspunktet ingen spesifikke krav til hvor høy inntekt man har eller hvem som er arbeidsgiver.
  • Mange banker vil også akseptere ulike offentlige støtteordninger (NAV, stønad, pensjon) som inntekt.
  • Det tredje kriterier er at du ikke har noen aktive inkassosaker. Hvis du allerede har misligholdt gjeld og pådratt deg betalingsanmerkninger, så vil du ikke få godkjent nye forbrukslån.

Annonselenke