Om oss

Billigeforbrukslån.no™ er en økonomisk forbrukerportal med fokus på finansiering uten sikkerhet. Vi genererer og publiser dyptgående artikler innen personlig finans, derav:

  • Omtaler av ulike banker, finansieringstjenester og meglere.
  • Tips og råd til valg av finansielle tjenester.
  • Verktøy for sammenligning av priser og vilkår.

Klikk her om du ønsker å KONTAKTE OSS

Tjenesten ble lansert i 2014 og inkluderer per dags dato omtaler av nærmere 40 ulike banker og finansieringstjenester. I tillegg finner man et større utvalg guider rettet mot opptak av lån.

Vår målsetning

Vår målsetning er at du som besøkende til enhver tid skal kunne finne nøyaktig og oppdatert informasjon om finansielle produkter.

I dagens marked finnes det flere titalls banker og meglere å velge mellom, med betydelige differanser i vilkår og prising. Ved hjelp av våre omtaler og vurderinger blir det enklere å finne det tilbudet som passer for dine personlige behov.

Enda vi strever for å tilby tidsriktig informasjon ber vi deg ta forbehold om at noe av innholdet kan være utdatert. Vi råder deg til å lese alle betingelser og vilkår nøye før du sender inn søknaden.

Personvern og lagring av informasjon

Tall og informasjon på nettsiden er hentet fra offentlig tilgjengelige kilder. Det inkluderer, men er ikke begrenset til bankenes egne nettsider, samt øvrige kilder slik som Finansportalen.no.

Vi benytter i noen tilfeller informasjonskapsler for å analysere samt forbedre brukeropplevelsen til våre besøkende. Dette skjer i samråd med gjeldende regelverk for lagring av personlige data.

Om bedriften

Billigeforbrukslån.no™ eies og driftes av Leading Web Solutions A/S
Organisasjonsnummer: 996 532 925
Adresse: Øvre Strandgate 116 0301, 4005 Stavanger

Annen viktig informasjon

Billigeforbrukslån.no™ opererer ikke som en bank eller lånemegler/låneagent. Tjenesten er i stedet innrettet som et alternativ for sammenligning og analyse av ulike lånetilbud i det norske markedet.

Samtidig ønsker vi å opplyse om følgende: Vi har et kommersielt samarbeid med noen av de bankene som står oppført på siden. Det betyr at vi mottar provisjon i noen tilfeller der vi videresender brukere til våre samarbeidspartnere.