Forbrukslån fra Okida


Annonselenke

Lån 2 millioner | Effektiv rente 5,95 % Nedbetalt over 25 år | Totalt 3 668 446 k

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:Fra 3,73 %
Lånebeløp:500 000 – 20 000 000
Nedbetalingstid:Inntil 25 år
Inntektskrav:250 000 kr
Krav alder:23 år

Kontakt:

Telefon:40456333

Adresse:Sandakerveien 138, 0484 Oslo

Åpningstider:

Man-fre: 08.00-20.00
Lør: 10.00-16.00
Søn: 14.00-18.00

Nettsted: https://okida.no/

Lånemegleren Okida

Okida tilbyr nye boliglån, refinansiering av boliglån, og flytting av boliglån. Dersom du ønsker å vurdere om de kan tilby lavere boligrente enn det du har i dag, hjelper de deg både med å tilby sin rente, og å eventuelt flytte lånet over til dem.

Det er enkelt å søke om lån hos Okida, og du får også rask tilbakemelding.

Okida er de også spesialisert innen å tilby refinansiering for dem som sliter med problemer i privatøkonomien, som inkassosaker og betalingsanmerkninger. De har rådgivere som er opptatt av å finne løsninger for kundene sine.

Dersom man har pågående inkassosaker, vil det fort bli ekstra kostbart på grunn av inkassosalærer og ekstra gebyrer. Da vil det kunne være en fordel å refinansiere, for å unngå dyre inkassosaker. Dette er noe av det Okida hjelper med.

Hvis man har flere gjeldsposter fra forbruksgjeld, som forbrukslån og kredittkortgjeld, vil det ofte også lønne seg å refinansiere. Det gir gjerne lavere rente og bedre oversikt over privatøkonomien.

Okida tilbyr veiledning fra sine rådgivere gjennom hele prosessen med refinansiering og nedbetaling. Det kan være en god hjelp på veien, særlig fordi de har erfaring fra mange kunder i samme situasjon.

Lånemuligheter

Betalingsanmerkninger fører til at man hos en del finansieringsinstitusjoner ikke får søke om lån. Okida har imidlertid lån ved betalingsanmerkning som en av sine spesialiteter.

De tilbyr også å refinansiere usikret gjeld, som ofte kan ha høy rente. Ved å bruke egen bolig som sikkerhet kan man samle dyr gjeld, og samtidig oppnå bedre rente. Okida krever imidlertid, som mange andre, at man da har en bolig man kan stille som sikkerhet. Da er det viktig at den boligen ikke allerede er belånt med opptil 85 % av verdien. Det er fordi man ikke har lov til å belåne fast eiendom mer enn inntil 85 % av verditaksten.

Okida åpner samtidig for en annen mulighet, dersom man ikke kan stille fast eiendom som sikkerhet. Det er å benytte en kausjonist. Da er det svært viktig å være klar over at kausjonisten står fullt ansvarlig for lånet, sammen med låntaker. Dersom låntaker ikke klarer å innfri gjelden sin, vil derfor kausjonisten måtte betale den.

Rentebetingelser og andre kostnader

Rentebetingelsene og kostnadene er på linje med andre finansinstitusjoner som tilbyr refinansiering. Rentenivået ligger mellom 3,5 % – 8 % nominell rente.

For et lån på 2 millioner kroner vil effektiv rente være 5,95 %. Med en nedbetalingstid på 25 år, vil den totale betalingen for et lån på 2 millioner kroner være 3 668 446 kroner.

Fordeler

Okida tilbyr ulike typer lån, fra refinansiering av forbrukslån til store boliglån. Det gjør at de er en enkel og helhetlig finansinstitusjon.

De legger dessuten vekt på å gi god kundeservice, noe som kan være av stor betydning hvis man opplever problemer i privatøkonomien, og sliter med å selv finne beste løsning til en ryddigere økonomi.

Ulemper

Okida samarbeider med ti banker i Norge. Det er et godt tilbud, samtidig er det noe lavere enn en del andre finansinstitusjoner. Da vil det være en del banker man ikke får anledning til å motta tilbud fra gjennom Okida.

Fordeler

-God kundeservice
-Oppfølging underveis
-Bredt låneutvalg
-Høyt lånebeløp

Ulemper

-Færre samarbeidsbanker enn en del andre tilbydere

Annet

Okida er opptatt av god kundeservice, både før og under låneprosessen. Blant annet sørger de for sletting av gamle lån når man refinansierer gjennom Okida.

Deres motto er å kunne hjelpe alle kunder – også de som ikke har en A4-hverdag.


Annonselenke