Sambla


Annonselenke

Effektiv rente 13,40%, 150.000, o/6 år, Kostnad kr. 64 361, Totalt: 214 361,-

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:6,84%
Lånebeløp:5 000 – 500 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Inntektskrav:120 000
Krav alder:18

Kontakt:

Telefon: 33 22 29 70 

Adresse: Arbins gate 2, 0253 Oslo

Åpningstider:

Mandag 09.00 – 20.30

Tirsdag 09.00 – 20.30

Onsdag 13.00 – 20.30

Torsdag 09.00 – 20.30

Fredag 09.00 – 17.00

Nettsted: https://www.sambla.no

Forbrukslån fra Sambla

Låneagenten Sambla har helt siden 2014 hjulpet privatpersoner med å få best mulig rente på lån uten sikkerhet.

En låneagent er det samme som en låneformidler og fungerer som et bindeledd mellom lånesøkere og et bestemt antall banker.

Sambla samarbeider i dag med 15 banker og finansselskaper, og noen av disse er Avida Finans, BB Bank, Collector, Gjensidige Bank og Komplett Bank.

Låneagenten formidler forbrukslån, lån til refinansiering og billån. Sambla driver sin virksomhet i Norge, Sverige og Finland, og hovedkontoret i Norge ligger i Oslo. Selskapet har pr. 2018 mer enn 200.000 kunder.

Velger du å sende inn en søknad om forbrukslån gjennom Sambla, vil selskapet straks videreformidle lånesøknaden til sine samarbeidspartnere.

Innen 24 timer vil du motta lånetilbud fra en eller flere banker.

Dette gir deg muligheten til å sammenligne lånebetingelser og renter fra de ulike tilbyderne og deretter velge lånet med de gunstigste betingelsene.

Lånemuligheter

Har du behov for finansiering i form av et forbrukslån, tilbyr Sambla å videreformidle lånesøknader helt opp til kr. 500.000,-. Minste lånesum er kr. 5.000,-. Etter de nye retningslinjene fra Finansdepartementet om forbrukslån, er nedbetalingstiden vanligvis maksimum 5 år.

For de som ønsker å refinansiere vil maks nedbetalingstid gjennom Sambla ligge på 15 år. Til syvende og sist er det de ulike bankene som fastsetter nedbetalingstiden, som vil komme klart frem i lånetilbudet.

Alle banker som Sambla samarbeider med har forskjellige betingelser på sine utlånsprodukter. I tillegg vil den effektive renten på forbrukslån alltid fastsettes individuelt etter at hver enkel bank har gått gjennom lånesøkers personlige økonomi.

Rentebetingelser og andre kostnader med lånet

Å søke om et forbrukslån gjennom Sambla er enkelt og tar bare et par minutter. Det er dessuten gratis å benytte seg av låneagentens tjenester, og du plikter heller ikke å takke ja til noen av tilbudene som presenteres. Ønsker du å akseptere et tilbud må du gjøre dette innen 30 dager.

Når du søker om et forbrukslån vil du høyst sannsynlig motta tilbud fra flere banker. Rentenivået på forbrukslån vil derfor være avhengig av hvilken bank som tilbyr et lån. I tillegg vil din personlige økonomi legges til grunn for den endelige rentefastsettelsen.

Sambla oppgir at laveste effektive rente på forbrukslån gjennom dem er 6,84%. Den effektive renten som oppgis i låneeksempelet ligger på 9,92%. Renten er kun veiledende og forutsetter at du låner kr. 100.000,- og velger en nedbetalingstid på 9 år.

I tillegg til renteutgiftene vil det som regel tilkomme gebyrer på lån uten sikkerhet. Det er særlig etableringsgebyr og termingebyr som er aktuelle, hvor størrelsen på gebyrene kan variere ut fra hvilken bank du får lån hos.

Fordeler

Det er alltid en fordel å benytte en låneagent når du vil ta opp et forbrukslån. Du sparer tid på selve søknadsprosessen samtidig som du får mulighet til å sammenligne lånebetingelser fra flere aktører på markedet.

En fordel med Sambla er at de samarbeider med 11 forskjellige ledende banker. Det bidrar til at du får et godt sammenligningsgrunnlag. Det er også et pluss at du kan låne helt opp til kr. 500.000,- og at tjenesten er helt gratis. Trenger du bare å låne noen få tusenlapper, kan du også søke om dette.

Ulemper

Det er ingen åpenbare ulemper med å benytte lånemegleren Sambla. De samarbeider med 11 banker, noe som gjør at du sannsynligvis vil få et godt sammenligningsgrunnlag på lånetilbud.

Skal vi likevel nevne en ulempe må det være tiden det tar fra du søker om lån til pengene står på konto.

Når banken har mottatt all nødvendig dokumentasjon fra lånesøker vil det gå 2 – 3 virkedager før pengene står på konto. Du kan dermed si at Sambla ikke tilbyr “lån på dagen”.

Fordeler

– Mulighet for å få svært gode betingelser
– Effektiv søknadsprosess
– Svar på søknaden innen 24 timer
– Rask utbetaling av lånet
– Tilbyr lån for personer med lav årsinntekt
– Tilbyr lån til personer som har fylt 18 år
– Tilbyr også billån og lån til refinansiering
– Tilbyr gjeldsforsikring
– Tjenesten er gratis

Ulemper

– Tilbyr ikke «lån på dagen»
– Har ingen informasjon om maksimum effektiv rente på forbrukslån.

Krav til søker

  • De som vil benytte Sambla i jakten på det beste forbrukslånet må være over 18 år.
  • I tillegg må lånesøker ha en årlig inntekt på kr. 120 000,- eller mer.
  • Det kreves dessuten at man må ha vært registrert i Folkeregisteret i minst 1 år.
  • Lånesøker kan ikke ha aktive inkasso-saker mot seg på søknadstidspunktet, eller være registrert med betalingsanmerkninger.

Annet

I samarbeid med Gjensidige Forsikring vil lånekunder få tilbud om å tegne Trygghetsforsikring. Dette gir låntaker ekstra økonomisk trygghet dersom vedkommende skulle bli langvarig syk eller miste jobben ufrivillig.

Forsikringen kan tegnes av personer i alderen 18 – 59 år, og gjelder inntil de fyller 64 år. Man må ha hatt fast arbeid de siste 6 månedene for å kunne tegne trygghetsforsikring gjennom Sambla.


Annonselenke