Forbrukslån fra Zensum


Annonselenke

Effektiv rente 7,23%, 150.000 o/5 år. Kostnad: 28.200. Totalt: 178.200.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:9,46 %
Lånebeløp:10 000 - 600 000 kroner uten sikkerhet
Nedbetalingstid:Inntil 5 år
Inntektskrav:200 000 kroner
Krav alder:25 år

Kontakt:

Telefon: 23 96 52 00

Adresse: Arbins gate 2, 0253 Oslo

Åpningstider:

Mandag–torsdag: 09.00–19.00
Fredag: 09.00–17.00

Nettsted: https://www.zensum.no/

Lånemegleren Zensum

Zensum har vært på det norske markedet i mange år, og har bistått over 700 000 kunder med å sammenligne lån for å finne frem til best mulig betingelser. De har gode tilbakemeldinger fra mange av sine kunder, og god score på Trustpilot.

Zensum legger vekt på å ha god service, og har mer enn 150 kundeservicemedarbeidere. Det er en klar fordel. Hvis du lurer på noe, får du raskt hjelp fra kyndige personer.

I tillegg til mange års erfaring på det norske markedet, har Zensum også avtale med svært mange, viktige banker. Det gjør at de kan tilby gode finansieringsprodukter. Noen av samarbeidspartnerne de har avtale med er Nordea, Bank Norwegian, Santander, Ikano Bank, Instabank, Komplett Bank, Express Bank og re:memeber.

Lånemuligheter

Zensum formidler mange ulike typer lån, fra store boliglån med sikkerhet i boligen, til små forbrukslån og refinansiering.

De har spesialisert seg på å gi ekstra god service til privatpersoner som ønsker å forbedre privatøkonomien sin. Det gjelder alt fra å hjelpe til å finne det forbrukslånet som gir lavest kostnad, til mer helhetlig vurdering omkring konsolidering av eksisterende gjeld og planlegging av optimal nedbetalingsplan.

Derfor kan de være en god samtalepartner enten du skal låne litt ekstra til en uforutsett utgift, eller trenger en mer omfattende refinansiering.

Hos Zensum kan du søke om forbrukslån fra 10 000 til 600 000 kroner.

Nedbetalingstiden er inntil fem år for ordinære forbrukslån uten sikkerhet. Dersom det er snakk om refinansiering, kan lånet løpe i hele 15 år.

Rentebetingelser og andre kostnader

Hos alle lånetilbydere blir lånetilbud fastsatt individuelt, på bakgrunn av en kredittvurdering av hver enkelt søker. Denne vurderingen vil påvirke den renten som tilbys.

Hos Zensum kan den nominelle renten starte fra 9,07 % for et lån med nedbetalingstid på fem år.

Det kreves ikke etableringsgebyr.

Zensum tilbyr ikke lån til de aller yngste lånekundene. Hos dem må man ha fylt 25 år før man kan søke om forbrukslån. Det gjelder enten det er et billån, refinansiering eller andre typer lån uten sikkerhet.

Fordeler

Zensum har svært god service. Det at de har mange servicemedarbeidere gjør at kundene opplever at de er til stede, og gir god informasjon.

De har også en konkurransedyktig rente, og samarbeid med alle de viktigste bankene i landet.

Zensum har avtale med en lang rekke norske banker, og partneravtale med Gjeldsregisteret.

Ulemper

Zensum krever at man har fylt 25 år før man kan søke om forbrukslån. Det er en litt høyere aldersgrense enn enkelte andre lånemeglere.

Fordeler

-Relativt gode rentebetingelser
-Lavere inntektsgrense enn en del andre
-Lavt krav til botid i Norge
-God service

Ulemper

-Høy aldersgrense

Krav til søker

Hver bank har noe ulike kriterier for hvem som kan søke lån hos dem. Krav som alder og inntekt kan variere. Særlig kan det være en del banker som ikke tar imot søknader for de som er under 23 år, eller som har svært lav fast inntekt.

Hos Zensum må du være fylt 25 år før du kan søke om forbrukslån.

Dersom du er selvstendig næringsdrivende, kan du bli bedt om å dokumentere inntekten din for de siste tre årene.

Søkeren må være folkeregistrert i Norge, og ha bodd i landet i et år.

I tillegg kan du ikke han noen åpne inkassosaker eller saker hos namsmannen.

Annet

Som lånemeglere flest krever ikke Zensum gebyr for å søke om lån gjennom dem. Det er kostnadsfritt og uforpliktende å benytte deres tjeneste for privatpersoner. Zensum får utbetalt provisjon fra bankene som ender opp med å inngå avtale med kunder de har fått gjennom Zensum.

Dersom du mottar et lånetilbud fra en bank, som du ønsker å inngå avtale med, så kan du enkelt gjøre det via BankID.

Lånetilbud du mottar vil ha en begrenset gyldighetsperiode, vanligvis 30 dager. Du må derfor bestemme deg innen denne tiden på om du vil ta opp lånet eller ikke. I tillegg har låntakere alltid 14 dagers angrerett, i henhold til Angrerettloven.


Annonselenke