Forbrukslån fra Lendo


Annonselenke

Eff.rente 11%,kr 120.000,o/5 år.Kostnad kr 34.341 totalt kr 154.341.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:5,03%
Etableringsgebyr:900
Lånebeløp:10 000 – 500 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Inntektskrav:120 000 kroner
Krav alder:20

Kontakt:

Telefon: 22 00 70 70

Adresse: Hagegata 22, 0653 Oslo

Åpningstider:

Mandag 09.00 – 21.00

Tirsdag 08.00 – 21.00

Onsdag 08.00 – 21.00

Torsdag 09.00 – 21.00

Fredag 08.00 – 21.00

Lørdag 10.00 – 15.00

Nettsted: https://www.lendo.no

Lånemegleren Lendo

Lendo er en lånemegler som formidler forbrukslån uten sikkerhet, lån til refinansiering og boliglån gjennom sitt søsterselskap Penger.no.

Meglerforetaket inngår i Schibsted-konsernet, som også eier flere riksaviser, Finn.no og andre medieselskap. Kun Scoopr kan skilte med et høyere antall samarbeidspartnere enn Lendo.

Bankene som Lendo samarbeider med varierer fra tid til annen, men porteføljen er alltid høy i antall, og bankene er blant de beste. Per i dag vil en lånesøknad som går gjennom denne lånemegleren kunne gi deg inntil 25 forskjellige tilbud, inkludert fra banker Brabank, Santander Consumer Bank og Re:member.

Lånemuligheter

Lendo formidler både forbrukslån uten sikkerhet og lån til refinansiering. Tilgjengelig lånebeløp er fra 10 000 kroner og opptil 500 000 kr. Det er ikke alle bankene i samarbeidet som har 500 000 kroner som øvre lånegrense, så antallet tilbud vil være lavere om du søker om maksbeløpet.

For eksempel har BN Bank og Santander lånegrenser på henholdsvis 300 000 og 350 000 kroner. Santander Consumer Bank tilbyr forøvrig en maksimal nedbetalingstid på 5 år for sine forbrukslån.

En søknad om forbrukslån ned mot 10 000 kroner vil også gi færre tilbud, da enkelte banker har minimumslån som er større enn denne summen. Et forbrukslån kan for eksempel brukes til refinansiering av annen gjeld, slik som kredittkort eller dyre smålån.

Her er Lendo et godt alternativ ettersom det største lånet skulle dekke de fleste behov. Samler man sammen flere gjeldsposter, sparer man normalt på både renter og gebyrer. Betingelsene for lånet blir fastsatt på samme vis som om du skulle låne til forbruk.

Rentebetingelser og andre kostnader

De fleste bankene i Lendos portefølje har gunstige rentebetingelser for lån uten sikkerhet. Hos Lendo kan finne lån med rente fra og med 6,86%. Ved hjelp av denne oversikten kan du sammenligne andre forbrukslån med lav rente. Samtlige banker foretar en kredittvurdering, og gir så rentetilbud basert på søkerens kredittscore og generell betalingsevne. Har du god økonomi og betalingshistorikk, får du bedre rentetilbud enn om det motsatte er tilfelle.

I tillegg til rentene må du betale et engangsgebyr for etablering av lånet. Dette koster 900 kroner hos Lendo. Du betaler også termingebyr på 50 kroner til banken du låner av. Enkelte banker har ikke termingebyr, dersom låntakeren betaler gjennom eFaktura.

Fordeler

Lendo er en av landets beste lånemeglere for forbrukslån uten sikkerhet, av flere årsaker. Antallet banker er blant de aller høyeste og bankene er i tillegg de som ofte har de beste rentebetingelsene.

Lånemegleren har også lang erfaring på dette området, noe som sammen med svært god kundeservice, kommer låntakeren til gode på flere områder.

Formidlingen av søknaden går raskt, og du opplyses via SMS og epost for hvert tilbud som sendes ut fra bankene. Disse tilbudene ser du på en egen nettside og konto som Lendo oppretter for deg når du søker.

De fleste bankene i samarbeidet med Lendo, gir mulighet for at du tar opp lånet sammen med en annen person (medlåntaker).

Ulemper

Vi har ikke noe spesielt å utsette på Lendo, annet enn at bankene de samarbeider med godt kunne inkludert de som tilbyr brukskreditt, samt et par av de som tilbyr smålån uten å kreve etableringsgebyr.

For personer som ønsker små lånesummer som skal betales svært raskt tilbake vil Lendo i noen tilfeller ikke kunne finne de beste tilbudene.

Fordeler

– Høyt antall lånetilbud
– Lave renter
– Rask søknadsbehandling
– God kundeservice
– Mulighet for medlåntaker/medlåner

Ulemper

– Lite variasjon i typer lån og banker

Krav til søker

  • Kravene dikteres av hver enkelt bank, og enkelte søkere vil derfor oppleve at ikke alle bankene gir tilbud. Dette gjelder først og fremst personer mellom 18 og 23 år, eller de som har inntekt på under 250 000 kroner i året. Derfor oppgir ikke Lendo noe krav til minsteinntekt, men du må ha fast inntekt i en eller annen form (her gjelder også trygd som fast inntekt).
  • Aldersgrensen for å få låne gjennom Lendo er 21 år, og søkeren kan ikke ha betalingsanmerkninger.
  • Det er vanlig at bankene krever regnskap for tre år bak i tid, dersom søkeren er selvstendig næringsdrivende.
  • I tillegg må søkeren ha registrert adresse i Norge, samt betalt skatt her i minst 2 eller 3 år, avhengig av den enkelte bank sine krav på dette punktet.

Annet

Lånemeglere som Lendo tar seg ikke betalt for tjenestene de tilbyr for søkerne. Dette har de ikke anledning til ifølge finanslovgivningen.

Meglerne mottar provisjon fra bankene som søkeren eventuelt låner av, men dette innvirker ikke negativt på låntakerens betingelser. Tvert imot er det vanlig å få bedre rentebetingelser hos enkelte banker, dersom søknaden gikk via en lånemegler.

Tilsagn om lån har vanligvis en utløpsdato på 30 dager. Vil du signere avtale med en av bankene, må det skje innenfor denne perioden. Søknadene er for øvrig helt uforpliktende, og låntakere har 14 dagers angrerett etter at et lån er tatt opp, slik beskrevet i Angrerettloven.


Annonselenke