DigiFinans forbrukslån


Annonselenke

Effektiv rente 15,03%, kr. 100 000,- o/5 år, Kostnad kr. 42 039, Totalt: kr. 142 039,-

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:Fra 5,05%
Lånebeløp:25 000 - 500 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Inntektskrav:120 000
Krav alder:20

Kontakt:

Telefon: 21 40 37 34

Adresse: Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 16.00

Nettsted: https://www.digifinans.no/

Forbrukslån fra Digifinans

Digifinans er en relativt ny låneformidler i Norge i markedet for forbrukerfinansiering. Selskapet hjelper også forbrukere med å finne rimelige forbrukslån og refinansieringslån i de fleste andre nordiske landene.

En låneformidlers oppgave er å være et gratis bindeledd mellom lånekunden og de bankene formidleren samarbeider med. Poenget er å gjøre det enklere for forbrukeren å innhente mange tilbud.

Dermed får forbrukeren muligheten til å finne frem til det lånet som har de laveste kostnadene. Formidleren legger seg ikke opp i valget, og den som søker vil motta samtlige svar fra bankene.

Denne jobben gjør Digifinans bedre enn mange av deres konkurrenter. Selskapet har per i dag hele 19 partnerbanker de representerer, noe som tilsvarer omtrent 60% av alle nisjebankene i Norge.

Lånemuligheter

Når du sender søknaden din fra Digifinans sin nettside vil denne bli videreformidlet umiddelbart til samtlige av de 19 bankene. Prosessen tar kun ett minutt eller deromkring, og du slipper å selv lete opp hver enkelt bank.

Du kan søke om alle lånesummer mellom 25 000 og 500 000 kroner. Bankene krever ikke at du stiller med sikkerhet. Låner du til forbruk kan du velge inntil 5 års nedbetalingstid.

Låner du til refinansiering av annen gjeld, for eksempel gjeld fra smålån og kredittkort, kan lånetiden bli inntil 15 år.

Husk at kort lånetid lønner seg alltid.

Rentebetingelser og andre kostnader med lånet

Rentene du kan få på lånet avhenger av kredittscoren din, betalingsevnen din, og av lånesummen. Har du god kredittscore og låner et betydelig beløp vil du få bedre rentebetingelser enn en person som låner lite og har lav kredittscore.

Per i dag er 5,05% den laveste effektive renten du kan få på lån formidlet av Digifinans.

Når du mottar bankenes tilbud vil du se de nominelle og effektive rentene hver enkelt bank tilbyr deg. I tillegg vil du se hva totalkostnadene på lånet blir i forhold til den nedbetalingstiden du selv valgte.

Du må betale et engangs etableringsgebyr på 950 kroner (gebyret trekkes fra når lånet utbetales). I tillegg krever de fleste banker et termingebyr på omtrent 50 kroner. Dette gebyret slipper du i mange av bankene dersom du velger å motta den månedlige regningen elektronisk (e-post).

Fordeler

Du øker sjansene for å finne et rimeligere lån når du innhenter mange tilbud. Her ligger den største fordelen med å bruke Digifinans fordi antallet tilbud kan bli høyt.

Digifinans representerer også banker som har relativt lave utgangspunkt for betingelsene sine, og effektive renter helt ned i 5,05%.

Nesten alle bankene de samarbeider med tilbyr også omtrent hele spekteret av lånesummer, det vil si lån på inntil 500 000.

Du får god service hos dette selskapet, de arbeider raskt og effektivt med å skaffe tilbudene, og du får hjelp fra kundesenteret dersom du trenger dette.

Ulemper

Det er ikke så mye å utsette på Digifinans. Det eneste som kanskje trekker ned i forhold til konkurrentene er at du ikke kan søke om lån som er lavere enn 25 000 kroner.

Fordeler

– Høyt antall partnerbanker.
– Fremskaffer potensielt 19 lånetilbud.
– Mulighet for å få lave effektive renter.
– De fleste banker har lån på inntil 500 000 kroner.
– Effektiv service.

Ulemper

– Minste lånesum er 25 000 kroner.

Krav til søker

  • For å få et forbrukslån eller lån til refinansiering uten sikkerhet via Digifinans må du være over 20 år.
  • Kravet til inntekt er ikke annet enn at inntektene må være faste. Lånesummen du kan få blir uansett vurdert i forhold til gjeld du har fra før og betalingsevnen din.
  • Hvis du har betalingsanmerkninger registrert på ditt navn når du søker vil alle banker gi deg avslag. Inkassosaker skal i utgangspunktet også resultere i avslag, men det gjøres unntak. Er saken av mindre alvorlig art, eller du skal bruke lånet til å refinansiere gjelden kan det godt hende banken gir deg lån selv om du har en inkassosak.
  • Du må være norsk eller være skattepliktig i Norge for å få lån. Er du av utenlandsk opprinnelse må du normalt ha bodd i Norge i tre år, og du må ha såkalt D-nummer.

Annet

De fleste bankene som samarbeider med Digifinans aksepterer at du har en medlåner. Merk deg at noen banker krever at medlåneren er din ektefelle eller registrerte partner.


Annonselenke