Info om Klikklån


Annonselenke

Effektiv rente 26,24%, kr. 25 000, o/5 år, Kostnad kr. 17 716, Totalt: 42 716,-

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:13,42%
Lånebeløp:10 000 – 40 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 6 år
Inntektskrav:Registrert inntekt
Krav alder:25 år

Kontakt:

Telefon: 21 61 00 01

Adresse: Innspurten 13A, 0663 Oslo

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 09.00 – 17.00

Fredag 08.00 – 16.00

Nettsted: https://www.klikklan.no

Om KlikkLån

KlikkLån er et av flere finansieringsselskap innen Thornkonsernet. Produktene deres er utelukkende små- og mellomstore forbrukslån, samt finansiering av kreditthandel hos nettbutikker for data, elektronikk, hvitevarer, og lignende.

Søknader leveres på nettsiden til banken, og i de fleste tilfeller kommer svaret på epost innen 15 minutter. Grunnet svært høye effektive renter kan det være lurt å vurdere andre alternativer før du eventuelt søker om et KlikkLån.

Blant de bankene som kan tilby lavere rentesatser finner man blant annet Brabank og Santander.

Låneavtaler kan signeres elektronisk med BankID, og vil deretter behandles raskt så lenge all informasjon er korrekt, og påkrevd dokumentasjon er innsendt (kopi ab lønnsslipp). KlikkLån somler ikke med utbetalingene, og overfører lånebeløpet med en gang lånet er godkjent.

Lånemuligheter

Det største forbrukslånet fra KlikkLån er ikke på mer enn 40 000 kroner, mens minstelånet er på 5 000 kroner.

Lånetiden du kan velge er fra 12 til 72 måneder (1 til 6 år). Selv om du velger korteste nedbetalingstid på ett år, står du fritt til å innfri lånegjelden før dette, både helt eller delvis.

De lave lånesummene er en begrensning for hvem som søker om lån fra denne banken. Har du behov for mer penger, eller skal refinansiere et større beløp, er det mer hensiktsmessig å søke hos andre banker. Er behovet derimot en rask utbetaling for begrensede utgifter og behov, er KlikkLån et alternativ som bør vurderes.

Rentebetingelser og andre kostnader

Til tross for at aktøren kun tilbyr smålån, har dette finansieringsselskapet ganske hyggelige renter. De fastsetter rentetilbudet i forhold til søkerens kredittscore, slik også de bankene med store forbrukslån gjør det.

Utgangspunktet er minsterenta på 9,9%, som da altså tilbys søkere som utgjør minst risiko for mislighold. Sammenlignet med de fleste banker som har så små lånesummer, er dette temmelig konkurransedyktig. Det høyeste nivået for nominelle renter er 23,87%, noe som da riktignok blir dyrt, men som likevel ikke er i nærheten av hva de dyreste bankene opererer med. Smålån som dette kan se veldig kostbare ut rentemessig, fordi lånesummene er lave og tilbakebetalingstiden kort.

Etableringsgebyret for et forbrukslån fra KlikkLån er 695 kroner. For de største lånesummene (her 40 000 kroner), er det helt greit, men for et lån på noen tusenlapper, blir det litt i overkant. Dette må imidlertid ses i forhold til de rentebetingelsene du får i tilbudet. I tillegg til avgift for etablering, kommer det et månedlig termingebyr på 45 kroner.

Fordeler

Det finnes neppe så mange banker som er like raske til å behandle søknader, og utbetale lån, som KlikkLån. Svaret på søknaden kommer som regel i løpet av noen minutter, og de fleste vil da få beskjed om lånet er innvilget eller ikke. Dette forutsetter at informasjonen søkeren har oppgitt er korrekt. Dersom tilbudet aksepteres og signeres elektronisk (BankID), vil pengene utbetales til den ønskede kontoen umiddelbart. Pengene vil da være tilgjengelig samme dag, eventuelt tidlig den påfølgende virkedagen.

Vi mener også at rentene ofte er gunstige hos denne banken, tatt i betraktning at lånesummene er lave (generelt er prosentvise kostnader lavere for større lån). Har du god kredittscore og får nominelle renter ned mot laveste nivå, er det stor sjanse for at du har funnet et av de billigste tilbudene.

Ulemper

Etableringsgebyret er litt høyt, dersom søkeren vil låne en lav sum, men det finnes likevel langt dyrere banker enn KlikkLån på dette punktet.

Lånesummene er også ganske begrensende, og KlikkLån har dermed lite å tilby de som for eksempel trenger å refinansiere dyr kredittgjeld, eller av annen grunn trenger å låne mer enn 40 000 kroner.

Fordeler

– Svært rask utbetaling
– Gunstige minsterenter
– Enkel søknadsprosess

Ulemper

– Lav maksimal lånesum
– Uegnet for de fleste refinansieringer

Krav til søker

  • Alderskravet hos KlikkLån er 25 år.
  • Selskapet oppgir ingen krav til inntekt annet enn at denne må være fast.
  • Låntakeren må ellers være bostedsregistrert i Norge, samt ikke ha betalingsanmerkninger.

Annet

KlikkLån har kommer inn under samme eierstruktur som finansieringsselskapene L’EASY og Thorn. Derfor må du samtykke til at de andre bankene i konsernet mottar opplysningene du gir i søknaden din. Dette er blant annet for å forhindre at folk låner mer enn de klarer å håndtere. Bankene her har en samlet kredittgrense, basert på betalingsevnen til låntakeren.


Annonselenke