Forbrukslån fra Scoopr


Annonselenke

Effektiv rente 14,00%, kr. 65 000,- o/5 år, Kostnad kr. 24 093, Totalt: kr. 89 093,-

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:Fra 6,86%
Lånebeløp:10 000 - 500 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Inntektskrav:120 000
Krav alder:18

Kontakt:

Telefon: 418 00 000 

Adresse: Henrik Ibsens gate 100, 0255 Oslo

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 08.00 – 20.00 

Fredag 08.00 – 17.00

Lørdag 10.00 – 14.00

Søndag 12.00 – 16.00 

Nettsted: https://scoopr.no

Scoopr er en av de eldste lånemeglerne i landet, og har en relativt stor stab som sørger for å innhente tilbud på forbrukslån på vegne av de som søker via selskapets nettside.

Scoopr formidler også andre banktjenester på vegne av bankene de representerer, blant annet kredittkort, innskuddsavtaler og diverse typer lån og kreditter.

Bankene som samarbeider med Scoopr inkluderer Santander og DNB. Søknaden din videresendes til disse bankene, og hver enkelt vil deretter kunne gi deg et unikt tilbud på lån.

Vanligvis får du svar innen 4 timer, der låneavtale vil være vedlagt dersom en eller flere banker mener du er kredittverdig. Alle tjenester du mottar fra lånemeglere som Scoopr er gratis, og regulert av Finansavtaleloven.

Tips: Et annet godt alternativ til Scoopr er lånemegleren Sambla.

Lånemuligheter med Scoopr

Lånetypene du kan søke om via Scoopr korresponderer med tilbudene fra de bankene som lånemegleren samarbeider med. Dermed er størrelsen på forbrukslånene som tilbys mellom 20 000 kroner og 500 000 kroner.

Her kan du velge tilbakebetalingstid på inntil 15 år, avhengig av hvilken type lån du søker om. Hver bank har ulike vilkår og betingelser, hvor kan velge det lånet som passer deg best. Forbrukslånene kan naturligvis brukes til refinansiering av andre lån eller kredittgjeld.

Fordi Scoopr representerer banker som DNB og Komplett Bank vil du også motta tilbud på fleksible lån, også kalt kontokreditt. Likhetene mellom kontokreditter og vanlige lån er at du ikke trenger å stille med sikkerhet, rentebetingelsene fastsettes individuelt og begge kan innvilges på dagen.

Kredittene er annerledes i det at du kun betaler renter for den delen av lånerammen som står disponibelt på kontoen din. Overførslene mellom deg og banken foretar du selv, via nettbank eller kontofon.

Rentebetingelser og andre kostnader med lånet

Laveste effektive rente du kan oppnå hos Scoopr er 6,86%. Et slik rentenivå forutsetter at du har god kredittscore og betalingsevne. Har du lav kredittscore og svak betalingsevne, må du regne med renter som er høyere.

Samtlige banker som samarbeider med Scoopr fastsetter således rentene separat for hver søker, med unntak av et par tilfeller.

Rentene på de fleksible lånene starter for Komplett Bank sin del på 7,90%, mens DNB har faste renter på 16,2%. Har du høy kredittscore er det mest sannsynlig at du får best betingelser hos Komplett Bank. Etableringsgebyret for lån formidlet av Scoopr på 950 kroner.

Fordeler

Vi liker at Scoopr har en godt bemannet stab på 10 personer som tar seg av søknadene fortløpende. Dette bidrar til en effektiv behandling av søknadene og svar kan gis innen 4 timer.

Selskapet er også mer enn velvillige til å gi råd og informasjon til søkere som har spørsmål (etter at en låneavtale er inngått, er banken du låner av den du må forholde deg til).

Antallet tilbud du kan motta er høyt, med opp mot 15 forskjellige lånetilbud. Dette vil avhenge av lånestørrelsen, da enkelte banker tilbyr mindre lånesummer enn andre, samt at nedre lånegrense også varierer.

De fleste av bankene aksepterer bruk av medlåntaker (også kjent som kausjonist).

Ulemper

Scoopr har marginalt færre banker de samarbeider med, enn noen få andre lånemeglere. Et lite antall lånemeglere kan skilte med over 20 samarbeidspartnere, mens Scoopr har 16 partnere.

Dette trenger ikke nødvendigvis å ha noe å si for hvor du får det beste lånet, men generelt sett er det en fordel at lånemegleren har bredest mulig dekning.

Fordeler

– God kundeservice
– Mulighet for lave renter
– Mulighet for medsøker
– Lånemegleren innhenter mange tilbud
– Svar innen 1-4 timer
– Alle lånestørrelser
– Formidler også fleksibelt lån

Ulemper

– Antall banker agenten samarbeider med er flere hos noen konkurrenter

Krav til søker

  • Kravene fra bankene som inngår i samarbeidet med Scoopr varierer noe, der laveste aldersgrense er 18 år.
  • Det kreves at søkeren har en fast inntekt på minst 120 000 kroner i året.
  • Trygd eller pensjon regnes her som fast inntekt. Er du selvstendig næringsdrivende må du dokumentere at foretaket ditt har hatt omsetning i de siste tre årene.
  • Søkere kan ikke ha inkassosaker som er aktive, og heller ikke registrerte betalingsanmerkninger.
  • Betalingsanmerkninger vil slettes så snart gjelden som forårsaket anmerkningen er oppgjort, og du kan sjekke selv hos kredittopplysningsbyråer om du er registrert med slike.
  • Det siste kravet til søkeren er at han eller hun må være enten norsk statsborger eller bosatt og skattepliktig i landet i minst tre år.

Annet

Hvis du vil refinansiere gjeld gjennom bankene Scoopr representerer, er det bare å fylle ut et eget skjema du får tilsendt. I skjemaet gir du da banken fullmakt til å innfri den aktuelle gjelden på vegne av deg.


Annonselenke