Uno Finans forbrukslån


Annonselenke

Effektiv rente 11,31%, kr. 150.000,- o/5 år, Kostnad kr. 43.467, Totalt: kr. 193.467,-

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:Fra 5,05%
Lånebeløp:10 000 - 600 000 kroner
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Inntektskrav:120 000 kroner
Krav alder:25

Kontakt:

Telefon: 40 00 51 60 

Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 08.30 – 19.30

Fredag 08.30 – 17.30

Lørdag – Søndag 12.00 – 15.00

Nettsted: https://www.unofinans.no

Forbrukslån fra Uno Finans

Som en av ytterst få lånemeglere tillater også Uno Finans søknader fra de med betalingsanmerkninger. De samarbeider med flere av Norges største banker, og kan gi deg en effektiv rente som begynner fra 5,01%.

Det er alltid en fordel å sammenligne priser hos ulike bedrifter før man kjøper et produkt eller en tjeneste. Sånn er det også når man søker forbrukslån.

Det har derfor blomstret opp mange bedrifter i Norge som hjelper nordmenn med å finne det beste lånet. De kaller seg selv for enten låneagenter, låneformidlere eller finansagenter. Uno Finans er en slik bedrift. Eksempler på andre selskaper inkluderer Lendo, AXO Finans og Digifinans.

Uno Finans påtar seg oppdrag for alle nordmenn som har et behov for å søke boliglån, forbrukslån eller refinansieringslån.

Selskapet opererer kun på det norske markedet, og har hovedkontoret sitt sentralt plassert i Oslo.

Lånemuligheter

Det er noen rammer som er fastslått når man klikker seg inn på Unos nettside.

Man kan søke om forbrukslån på mellom 10 000 og 600 000 kroner. Deretter har man mulighet til å legge inn et ønske om løpetid på lånet.

Løpetid er det samme som nedbetalingstid. Med andre ord: hvor lang tid ønsker du å bruke på å betale ned forbrukslånet i sin helhet? Uno Finans gir deg mulighet til å velge mellom en periode på 1 og 15 år.

Rentebetingelser og andre kostnader med lånet

Uno Finans tilbyr tre forskjellige produkter: forbrukslån, boliglån og refinansiering. Alle produktene vil ha ulike rente- og kostnadsbetingelser.

Det gjelder ikke bare de ulike formene for lån. Alle banker tar også individuelle hensyn hver gang de får inn en lånesøknad. Med andre ord er det umulig å fastslå hvorvidt lånetilbudene vil ha “gode” eller “dårlige” vilkår.

Termingebyr, effektiv rente, oppstartsgebyr og andre kostnader vil alltid være variable. De avhenger nemlig av hvilke banker du eventuelt for et lånetilbud fra.

Uno Finans vil ikke kunne justere kostnaden på lånet ditt. Alt de jobber med er å gi låntakere store muligheter for å treffe riktig beslutning.

Fordeler

Tjenesten hjelper deg med å søke hos flere forskjellige banker samtidig. Mange bedrifter gjør allerede dette for deg som ønsker forbrukslån. Men for deg som trenger boliglån er dette noe nytt.

Uno Finans har på mange måter funnet en nisje i markedet, noe som gjør at de klarer å skille seg ut. Dette kan spare deg både tid og penger. Du kan søke forbrukslån på mellom 10 000 og 600 000 kroner.

God kundesupport og sterk vilje til å hjelpe deg gjennom hele prosessen er også noe som veier opp.

Hvis du står fast og lurer på om dette er noe for deg, kan du ringe telefonnummeret deres hver dag mellom 08:30 og 16:00.

Ulemper

Uno Finans er ikke den eneste låneagenten på det norske markedet. Det finnes mange bedrifter som har holdt på over flere år, har en mer brukervennlig nettside og et større spekter av banker de samarbeider med.

Det handler ikke nødvendigvis om at Uno tilbyr en dårlig tjeneste. I dette tilfellet handler det mer om at det finnes utrolig mange gode finansagenter på det norske markedet.

Fordeler

– Fin og brukervennlig nettside.
– Har på kort tid blitt en av de største i Norge innen lån.
– Samarbeider med noen av Norges største banker, blant annet Bank Norwegian.
– Du blir lovet et kjapt svar på søknaden.
– Tjenesten er helt gratis.
– Åpen telefonlinje for kundehenvendelser.

Ulemper

– Forholdsvis fersk bedrift. Det finnes låneagenter i Norge med betydelig lengre erfaring.

Krav til søker

  • Uno Finans har ikke særlig strenge krav til deg som søker lån. Det betyr ikke at du nødvendigvis har større mulighet til å få innvilget forbrukslån, men at de sier seg villig til å prosessere alle søknader som oppfyller minimumskravene.
  • Du må være over 25 år.
  • Du må kunne vise at du har fast inntekt, men det spesifiseres ingen minimumsinntekt.
  • Enkelte banker krever også at du har norsk statsborgerskap.
  • Søker du om lån uten sikkerhet vil du få avslag dersom du har betalingsanmerkning.

Annet

Uno Finans går langt i å ta på seg rollen som “de hjelpesløses hjelper”. Under informasjonssiden om boliglån står det blant annet at de er et firma som passer for folk som allerede har fått avslag. Dette illustreres med ordlyden “Boliglån når de andre sier nei”.

Bankene i Norge står i stor grad fritt til å velge hvem de gir ut boliglån til. Da handler det mest om hvilken risiko de mener at låntaker gir, samt hvor mye verdi det eventuelt ligger i boligen.

Det samme gjelder ikke forbrukslån. Ikke bare har regjeringen strammet inn reglene på hvordan man markedsfører usikrede lån. De har også gitt bankene strenge instrukser om hvilke lånesøknader de får lov til å godkjenne.


Annonselenke