Søk MC-Lån

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Søk MC-Lån
Velg lånebeløp: 123
100 000 kr 500 000 kr
Velg nedbetalingstid: 123
1 år 15 år
Lånebeløp: / Nedbetalingstid: är
MånedsbeløpEff.RenteUtbetaling
Se her for flere banker

Mc lån leveres både med og uten krav til sikkerhet. Forskjellen viser seg i lånets rentenivå, nedbetalingstid, egenkapitalkrav og gebyrer.

Her finner du nyttig informasjon om forskjellen mellom hver lånetype og de kravene bankene stiller til deg som låntaker.

Finansiering av motorsykkel uten krav til sikkerhet

Lån til motorsykkel uten sikkerhet gir deg økt fleksibilitet, men har en noe høyere prislapp. Renten på disse lånene varierer, men ligger som regel et sted mellom 12 til 16 prosent.

Disse lånene passer spesielt bra for eldre motorsykler som ikke kan sikres ved hjelp av salgspant. Det samme gjelder de som mangler nok egenkapital og som derfor ønsker å finansiere hele kjøpet med et lån.

Finansieringen leveres uten noen krav fra bankens side, men for å unngå straffegebyr må du uansett stifte ansvarsforsikring for å kjøre motorsykkel på norske veier. Det er et krav fra myndighetenes side, uavhengig av hvordan sykkelen er finansiert.

Anbefalt løsning: Benytt en lånemegler

Vurderer du å søke om et mc lån uten sikkerhet? Da anbefaler vi deg å bruke en megler.

Lendo gir deg svar på søknaden innen 24 timer.

Via lånemegleren Lendo kan du søke om finansiering av MC fra kr. 10 000,- til kr. 500 000,- med maks 5 års nedbetalingstid. Lånet leveres uten krav til pantesikkerhet og med en effektiv rente fra 6,86%. Lendo anbefales av 3 spesifikke årsaker:

  • Svært konkurransedyktig rentenivå.
  • Høyt antall partnerbanker (15 stykk).
  • Hurtig behandling av søknad med svar innen 24 timer.

Kravene for å søke om lån via Lendo er at du har fylt 20 år og har en årlig inntekt på minst kr. 120.000,-. Du må i tillegg stå oppført i Folkeregisteret og ha vært bosatt i Norge i minst 3 år.

Forbrukslån lar deg finansiere hele eller deler av motorsykkelkjøpet. Banken stiller ingen krav til egenkapital.

Alternativ 2

Aconto logo.

Spar mye tid og ressurser ved å søke gjennom Aconto.

Lånemegleren Aconto videreformidler søknaden om lån til 15 ulike banker. Da mottar du konkurrerende tilbud med sjansen til å motta en lavere rente.

Aconto lar deg søke om lån fra 5 000 til 500 000 kroner med opptil 5 års nedbetalingstid. Laveste effektive rente er 7,90 prosent og vil avgjøres med bakgrunn i bankens kredittsjekk.

For å søke må du være fylt 18 år og samtidig kunne bevise en inntekt på minst 100 000 kroner i året.

MC lån med svar på dagen

Noen banker og lånemeglere er kjent for å behandle søknader om motorsykkellån ekstra effektivt. Her kan du lese mer om et par av de:

Axo Finans er et godt alternativ for lån uten sikkerhet. Lånets størrelse er begrenset oppad til 500 000 kroner, med maksimal tilbakebetalingstid på 5 år.

Laveste effektive rente er 6,81 prosent, med muligheten til å stifte betalingsforsikring.

Sambla logo

Sambla er en spennende nykommer som formidler MC-lån på vegne av 10 banker.

Megleren Sambla. Lånemegleren har rykte på seg for å behandle søknader effektivt, med fokus på kundeservice. De henter inn tilbud fra 10 ulike banker og har en nedre aldersgrense på 18 år.

Via Sambla kan du søke om finansiering fra 5 000 til 500 000 kroner med maks 5 års nedbetalingstid.

Laveste nominell rente er satt til 7,50 prosent. Den effektive renten vil derimot avgjøres i tråd med resultatet av kredittvurderingen, pluss din valgte nedbetalingstid og lånebeløp.

Svar på timen, utbetaling på dagen

Søker om kreditt

For at lån til mc skal utbetales på dagen må du søke tidlig på dagen. Velg i tillegg en bank som behandler søknaden effektivt.

Både de nevnte bankene og Aconto svarer på søknaden din så godt som umiddelbart etter at du sender den inn.

Selve utbetalingen av lånet avhenger av hvilket tidspunkt på dagen du søker.

Utbetaling på dagen forutsetter at du signerer gjeldsbrevet elektronisk med BankID. For de som ønsker mc lån på dagen er det smart å søke om morgenen.

Søknaden vil behandles nærmest automatisk og du behøver som regel ikke å sende inn noe supplerende informasjon. Husk at bankene ikke tilbyr utbetaling i løpet av helgen.

Lån til motorsykkel med sikkerhet

Lån til motorsykkel med sikkerhet er et lån hvor banken krever salgspant i sykkelens verdi. Når du signerer gjeldsbrevet vil det tinglyses hos offentlig myndighet.

Da er det i prinsippet banken som eier motorsykkelen din, inntil du har betalt ned lånet i sin helhet. Denne lånetypen har et lavere rentenivå enn lån uten sikkerhet.

Vanlige sparebanker tilbyr sikrede MC-lån med effektiv rente ned mot 5-6 prosent, gitt at du har en god kredittverdighet. Slike lån krever at sykkelen stilles som sikkerhet samt at du har minst 35 prosent i egenkapital.

I tillegg er gjerne nedbetalingstiden satt til maks 5 år. Må du låne 100 prosent av kjøpesummen, stiger rentene med 3-4 prosentpoeng (eller mer). Du må i tillegg dekke gebyr til tinglysning, etablering og vedlikehold av lånet.

Kaskoforsikring vil være et krav hos mange banker. Ansvarsforsikring er alltid lovpålagt, uavhengig av hvilken finansieringsform du velger.

Anbefalt artikkel: Hva du bør vite om lån til bil.

mann kjører motorsykkel

MC lån med sikkerhet har lavest rentenivå. Til gjengjeld må du spytte inn 35% egenkapital, kjøpe kaskoforsikring og betale et tinglysningsgebyr.

Konklusjon

Har du nok egenkapital vil et mc lån med sikkerhet være den rimeligste løsningen. For de som mangler egenkapital kan det derimot være en god løsning å søke om et mc lån uten sikkerhet. Forbrukslån passer ekstra bra for billigere sykler som ikke kan pantesikres. For å låne til billigste pris når du kjøper MC bør du kontakte flere banker. Sammenlign hvilke renter bankene krever og velg det lånet som har lavest rente.

Du kan i tillegg vurdere å dekke egenkapitalkravet med et forbrukslån. Det er lovlig i henhold til dagens regelverk.

Tenk at sykkelen koster 200 000 kroner og du vil ha den rimeligste renten banken kan tilby. Da kan du skaffe et usikret lån til å dekke de 35 prosentene du trenger i egenkapital. Da vil du kunne få en lavere rente på det gjenværende beløpet.

Bruken av forbrukslån til å dekke egenkapitalkravet er ikke en løsning vi anbefaler. Det er likevel viktig å nevne at det finnes som et alternativ.

Vurderinger av Billigeforbrukslån.no

Gjennomsnittlig vurdering: 4,7/5

Meny