Forbrukslån med svar på timen

Velg lånebeløp: 123
100 000 kr 500 000 kr
Velg nedbetalingstid: 123
1 år 15 år
Lånebeløp: / Nedbetalingstid: är
VurderingMånedsbeløpEff.RenteUtbetaling
Se her for flere banker

Svar på søknaden kommer ofte innen en time

Mange banker gir deg både svar og aksept på lånesøknaden, lenge før det er gått 60 minutter. For eksempel gir de fleste banker og lånemeglere svar på søknaden i de fleste tilfeller innen få minutter. Du bør ta deg tid til å sammenligne prisene flere steder når du skal finne et lån med lav rente.

Aksepterer du og signerer låneavtalen umiddelbart, vil utbetalingen foretas så snart opplysningene er verifiserte. Pengene registreres likevel neppe på din egen konto før dagen etterpå. I noen tilfeller kan det ta en ekstra dag, avhengig av om du søkte sent eller tidlig, i helg eller ukedag, og så videre.

Vurder å bruke en lånemegler

Lånemeglere er selskaper som formidler søknader på vegne av deg som søker. Det sparer deg for mye tid ettersom du slipper å fylle ut et skjema for hver långiver. Her sender du inn kun én søknad, og det kan sammenlignes med en anbudsprosess.

En av landets beste meglere er Lendo. De har et tett samarbeid med 15 norske banker og gir deg svar på søknaden innen 24 timer.

Lendo kan også anbefales på bakgrunn av den lave effektive startrenten på forbrukslån. Den begynner fra 6,86% og fastsettes i tråd med resultatet av kredittvurderingen.

Flere banker med effektiv behandlingstid

Det samme gjelder om du søker om forbrukslån fra banker som Easybank og Santander. Fordi lånesummene er begrensede, og det ikke kreves sikkerhet, kan slike banker ofte foreta overførselen samme dag du søkte.

Alle opplysninger de trenger for å godkjenne søknaden, finnes i offentlig tilgjengelige registre. Dette sjekkes mot de opplysningene du selv oppgir, inkludert eventuell dokumentasjon som ligning og lønnsslipp. Fordi alt foregår elektronisk, tar prosessen nesten ingen tid.

Anbefalt artikkel:

Normalt tar utbetalingen 1 til 3 dager

Grunnen til at det tar 1 til 3 dager å få pengene på din egen konto, skyldes rett og slett begrensningene i transaksjoner mellom to forskjellige banker. Det er med andre ord ikke banken sin feil at det går en dag eller to, selv om en overførsel teoretisk kunne skjedd på sekundet. Likevel hender det at lånet kommer på dagen, dersom hele søknadsprosessen ble unnagjort tidlig en ukedag, og overførselen til kundens konto fant sted tidlig samme dag.

Dersom det tar lengre tid, skyldes dette som regel enten at det faller helg- eller hviledager mellom søknadstidspunktet og utbetalingen/transaksjonen, at låntakeren oppga feil opplysninger, eller at låneavtalen ble signert på en papirutgave. Signerer du i stedet elektronisk med BankID, unngår du dette siste.

Lån med svar på timen gjennom lånemeglere

Lånemeglere som Aconto og Sambla gir deg også svar rett etter at du sender inn søknaden. Disse innhenter tilbud på dine vegne fra alle bankene de har et samarbeid med, ofte over ti i antallet. Å få på plass disse lånene går som oftest like fort som om du søker direkte til hver enkelt bank.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vurderinger av Billigeforbrukslån.no

Gjennomsnittlig vurdering av oss:


5 stjerner (basert på 2 avstemninger)

Meny